Tjelovježba

Jabučni ocat za zdravlje i mršavljenje

Ne znate kako se napokon riješiti masnih naslaga koje vam se uporno skupljaju oko struka? Možda će vam savjet koji nudimo pomoći da postignete ravan trbuh, a uz to i poboljšate kvalitetu svog života.

Jabučni ocat
Dvije čajne žličice jabučnog octa na dan bit će sasvim dovoljne. (Foto: iStockphoto)
Redovito konzumiranje umjerenih količina jabučnog octa pomaže otopiti masnoće u vašem tijelu jer sadrži prirodne kiseline koje razgrade i doslovno isperu sve otrove i neprobavljenu hranu iz vaših crijeva, kaže američka trenerica i nutricionistica holivudskih zvijezda Natasha Kufa. Time probavni trakt dobiva ''više mjesta'' za zdravu probavu hrane. Jabučni ocat uz to i sprječava razvoj loših bakterija u tijelu i pomaže kod drugih oboljenja.
Samo dvije čajne žličice

Konzumiranje dviju čajnih žličica jabučnog octa na dan poboljšat će vaše zdravlje, ojačati imunitet, potrošiti koju kaloriju više i pomoći kod poteškoća s kožom. Jabučni ocat pomaže i kod infekcija sinusa, akni, visokog kolesterola, kroničnog umora, kandidoze, žgaravice, upale grla, kontaktnog dermatitisa, artritisa, a ima i mogućnost detoksifikacije tijela. Zapravo je riječ o vrlo snažnoj tvari koju je za liječenje bolesti koristio i Hipokrat.
Iako je jabučni ocat bogat izvor vitamina, minerala i ostalih hranjivih tvari koje su potrebne za zdravlje i snažan imunitet, preporučujemo vam da se prije upotrebe posavjetujete sa svojim liječnikom.

Izvor:http://zadovoljna.hr/clanak//dijete_i_zdravlje/jabucni-ocat-za-zdravlje-i-mrsavljenje.html

Nema komentara:

Objavi komentar